EPCG na tenderu traži 1,32 miliona megavata struje

Bez autora
Sep 21 2011

Elektroprivreda Crne Gore EPCG raspisala je tender za nabavku 1,32 miliona megavat sati nedostajuće količine struje za narednu godinu. Traženu količinu struje EPCG je podijelila u dvije partije, a ponude se mogu dostavljati za jednu ili drugu partiju, ili cjelokupnu količinu. Rukovodilac sektora za upravljanje proizvodnjom i trgovinom električne energije EPCG Momir Grbović, ocijenio je ranije da Crnoj Gori na godišnjem nivou nedostaje 30 odsto električne energije. On je naveo da je kompanije i ove godine morala da utroši pet miliona eura zbog dodatnog uvoza električne energije prouzrokovanog velikim sušama. EPCG će morati za posljednji kvartal dodatno da nabavi 80 gigavat sati.

EPCG na tenderu traži 1,32 miliona megavata strujeElektroprivreda Crne Gore EPCG raspisala je tender za nabavku 1,32 miliona megavat sati nedostajuće količine struje za narednu godinu.

Traženu količinu struje EPCG je podijelila u dvije partije, a ponude se mogu dostavljati za jednu ili drugu partiju, ili cjelokupnu količinu.

Rukovodilac sektora za upravljanje proizvodnjom i trgovinom električne energije EPCG Momir Grbović, ocijenio je ranije da Crnoj Gori na godišnjem nivou nedostaje 30 odsto električne energije.

On je naveo da je kompanije i ove godine morala da utroši pet miliona eura zbog dodatnog uvoza električne energije prouzrokovanog velikim sušama.

"EPCG će morati za posljednji kvartal dodatno da nabavi 80 gigavat sati“, kazao je Grbović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik